09 January 2010

Bile otak makin blur

Rude Awakening : Ugh..Nak muntah boleyh?
Aku dah makin pening pale bila waktu dah menuju ke angka 5 dan hari makin petang and aku still tercongok kat depan laptop dengan buku statistik still terbuka.-.-'
Mind dan mood aku nak study or yang de kaitan dengan study hanyelah dibuka dari pagi sampai jam 4.dan akan dibuka kembali pada jam 8 malam.(Ceh,macam bukak kedai ja.)Tapi ni dah terlebeyh..Sebab tuh mate aku mulai panas,otak dah mula jem dan mood malas dah menjelma.haha..

Meja study aku,sepah dengan segala macam.hehe..


Subjek sem 2.Encik Fairuz bagi tutorial banyak lak kali ni untuk disiapkan.huhu



Sambil study,kita ngap sekali!
Oh sudah2,aku perlu kembali study!Not!haha!

12 comments:

F I T said...

en fairuz?? dia dah potong rambut???hehe

Emora Valeria said...

fit: aik?kenal ke??

F I T said...

saya ex-utem a..dia pnah ngaja saya dulu

Emora Valeria said...

fit:lupe2,tadi dah cakap an..hehe..rmbut dye da pndek.

hans said...

haha
buku statistik
nasib aku xbelajar benda tu

ell myra said...

hey...~i learn statistic too..both s1 n s2..

Emora Valeria said...

hans:suko ye..hehe
ellya:wah,lea aja!

hans said...

haaha
suka juga la
owh,pasal nuff tu
kalau dia tido kena kejutkan lah
haha

Emora Valeria said...

hans:camane nk kejutkn..huhu

hans said...

jerit jer dkt nuff tu
hahaha

FizahZainal said...

nuff degil. x nk bgun gk.
haha~

Emora Valeria said...

fizah:nuff tdo cmne??