19 January 2010

Berbasikal merentasi daratan!

Rude Awakening : Nak kuruskan pipila.. T_T
Oh2 betapa obsesnya diri ini untuk menguruskan pipi yang semakin hari semakin tembam bak buah ceri. -.-' Aku rindukan zaman dulu.  Dush2!Berhenti mengenangkan benda yang lalu.Ceh!Sengal.
Petang tadi disebabkan tiada kelas,aku dengan rase hepinye melandingkan diri ke katil biruku yang empuk untuk beradu.Bukan saje2 nak tido,tapi mate nie dah banyak hari letih je..Taktau sebab mengapa. (padahal tido lambat.haih)
Sejam lepas tuh kembali bangun dari tido.Tak sabar nak menunggu pukul 5 sebab dah berjanji dengan Fara dan kawan2 nak pergi beriadah semalam.Nak bagi hilangkan peluh,kalau duk dalam bilik mesti tido je kejanye.
Memang best ah dapat lepak dengan mereka2 ini.Yang naek basikal just 3 orang saje,lagi 2 tak ikut sekali.Sambil mengeluarkan peluh,kita snap la sekali.Fotografer pada petang itu,semestinya aku,Fara,Eqa dan Aini.
Lokasi : Dataran di kawasan berdekatan tasik.Aku pun taktau name tempat tuh tapi aku suke panggil dataran jam besar.
Cycling time!Aku yang berbaju pink ituh.Sape lagi yang tak kenal,sile bertanye.hehe.
Foto masing2 bersama basikal sewa.
Lepak kat aras bawah taman
Hehe...Seronok!Tengoklah muka ku yang hepi itu.hehe..
Sejurus lepas berbasikal selama sejam.Kami pun lepak lah kat tepi tasik.Menenangkan jiwa yang sarat dengan stress.
Aku suke foto yang atas nie.Thanks to Aini.
Snap kasut kuh yang warne warni
Dalam area jam 6.45 kami pun pulang dengan perasaan gembira.Nanti kita kayak pulak eh!
Ra,sambung buat report bengkel. -.-'

20 comments:

eisyaaaa said...

hey, best nyeeee :D I da lame ta naek basikal nih, adui! kuruskn pipi. sriusly u da kurus aa. I nih, hampehh da naek berat :(( eh eh! u comel :)

Emora Valeria said...

eisyaa:u xtgk lagy i yg real.hehe..i buncit u noe..XD

ell myra said...

ceri2 ni sensitip maaa~
hahaha~
btw kasut tu same ngn kasut syer la sis..
huwaaa~kalo pkai kasut tu jao2 dr syer...

Emora Valeria said...

ell:adek..mane nak tawu kasut nak same..ala lea a kite berboria bersame..hehe..

ARC said...

ok,1st skali, kasot tu lawa gile..bape hengget beli?
2nd-kasut tu xsesuai bawak nek beskal
3rd-apsal skema sgt pakai helmet?haha

kalau nak bergaduh mari bertumbuk

Emora Valeria said...

arc : Kasut tuh bape hinggit??xingtla.tpi murah.hehe
ye aku taw xseswai.kasut jog aq lupe bawak.hehe.. -.-'
ala skema jap je.pas jauh sket dri tmpt tuh trus bukak helmet.haha..

SuRayA^i. said...

sy pun byk kali da berazam nk trun riadah..
tp smpi stkt nh..msih gagal~ -__-"

Si budak Aboi said...

num air suam byk2 ok!

Emora Valeria said...

suraya:pakse member2 anda.hehe..
aboi:baeklah!

mie said...

wah!!!!
dah kurus....
cantik gambo2 ni...
hehehehee

Emora Valeria said...

mie:dulu lagy kurus taw x.huhu

LORD ZARA 札拉 said...

huwaa~
nak bawa basikal gak la~
ku lagi gemuk gila~
aigoo~~

Emora Valeria said...

zara:t kite berbasikal beramai2 nak?

ARC said...

kasot tu lawa gle weh...kalo bg awek2 comey konpem sangkut gwahahhahha

Burung apa?Burung apa?

Emora Valeria said...

Arc : ahaha..yeke weh?ang try ah beli satu,pastuh bagy kt awek2 comey.menjadi tak eksperimen itu?hehe...

sang fakir said...

salam....pic yg sangat cantik..
mendamaikan jiwa2..

Emora Valeria said...

grazias fakir!

Mashii said...

susah nak buat kenyit mata tu..tak pass lagi walaupon umur dah nak masuk 24..

Emora Valeria said...

mashiii...anda da 24.akak!hihi..

zuric adham said...

emora, beskal amik ktne??