23 January 2010

Ra.....

Rude Awakening : Note to myself
Jam dah menunjukkan pukul 3.49 pagi..Tapi aku still tak dapat lelapkan mate lagi.Bukan tak sengaja tapi disebabkan report bengkel yang perlu dihantar pade pagi esok,aku teruskan juge. Tahla..Maybe nak stay up sampai Subuh dan terus ke bengkel tanpa henti selama 9 jam. Larat ke badan aku nak handle semua benda ni..?

...........

Shit..Aku sendiri keliru dengan status emosi aku.
Kadang2 rase nak capai sesuatu dan hantuk ke kepala sendiri..
Aku  paling tak suke bile emosi menguasai aku tapi nape aku still melayan emosi aku nie..
Aku degilkan diri jugak tak nak tido..Bodoh kan.

Ra..
Aku tau emosi kau sekarang bercelaru.
Benda2 kecik pun kau nak tension kan..
Ra,kau kena kuatkan diri kau.
Aku tengok makin hari kau lemah,tak macam dulu
Makin lame kau cepat runsing,cepat nak emo.
Dulu kau penyabar je orangnya
Tapi sekarang kurang,kau cepat nak mengamuk kan?




Note to myself back : aku bukan mudah untuk meluahkan segalanye
Kalau aku dapat buang perasaan sendiri,mesti seronok.
Tak perlu beremosi.Hanya jiwa kosong menyelubungi diri.
Seronok kan?
Kadang2 aku rase aku terlalu banyak menyelitkan beban kepada orang lain
Aku rase aku selalu menyakiti hati mereka dalam diam tanpe sesiapa sedari
Kadang2 aku rase aku menjelikkan orang lain.
Tahla..maybe emosi diri yang menyebabkan aku berfikiran sebegitu rupa.


Dahla.Biarkan saje.
Baik aku tidur daripada melayan emosi aku sendiri yang takkan kemane.

<----------- I'm sorry to myself for being such a jerk.
Jangan dilayan,aku tak betul ketika ni.Harap maklum

3 comments:

hafizmohamad said...

be strong:)

afifufefo said...

take control beb
life is unfair but still beautiful

Emora Valeria said...

thanks guys!