18 January 2010

Photoshop model !

Rude Awakening : Oh berphotoshop lagi!
Dah lame aku tak berphotoshop..Hehe..kali ni editing aku agak simple but nice ajeh. Sebab model foto nie snap dengan orang kesayangan. So tak lawa la kalau edit teruk2. Kang pelik lak foto tuh.
So, kali ni aku gunekan teknik HDR dan Gradient map. Bagi nampak foto tuh nampak lagi menyerlah dari biase.
Oh serius aku sukekan foto neh..Bila lah aku lea snap ngan orang yang aku sayangi..huhu...  T_T
Sape yang tak kenal dalam foto tuh sape,sile baling laptop anda keluar tingkap.!Haha,mesti ramai yang ngaku kenal an.
Nakalnye aku. -.-'
Dah2,aku mau beradu!

10 comments:

zack zukhairi said...

aku kenal! :D
hakhak!

Emora Valeria said...

haih,memangla ang kenal z.. -.-' dah ang yang suro aq editkn.hehe

kutojimedo said...

wah!
mcm sesuai lak aku tgk
hakhak
ai zack
ang jgn nak gatai
bakal cekgu ang nk taruk mana?
XD

joegrimjow said...

hakhak
xkenal

Emora Valeria said...

kuto: tuh mmg awek dye yg bakal cekgu tuh la... XD haih..dye xgatai tuh.
Joe: tol xknl ke wt2 xknl? XD

Mya said...

nice 1.. hee.. =)

Nabiel said...

spe nie???
alaaaa..ko snap jerk gmbo ngan spe2..:P

Emora Valeria said...

mya:grazias!hehe.
Nabiel:lptop ang mmg nk kne lempar sat g.hehe...

nur diana rozali said...

tbaik
keh keh keh
jeles nih
hehe

shahjiehan said...

salam ziarah

jom baca dan komen Kereta comel.