17 January 2010

Dah mule dah...

Rude Awakening : Dah demam taknak rehat. -.-'
Huhu..Lepas bengkel tuh,terus badan jadi tak sehat. Semua penyakit2 aku nak datang. T_T
Ra,baru first bengkel kot...
Ye2,memang a first bengkel tapi badan aku yang nak sakit da..huhu
Pagi tadi dengan muke sememeh dalam keadaan poyo sakit,aku terus bukak laptop nak online sambil buat report. Ugh, pening pale aku taip report ni. Dan2 pastuh terus on Facebook. Klik sane,klik sini, tup2 ternampak shoutout dari member class.

Klik untuk tumbesaran foto yang cun

'Aik,datin melayan sailormoon..?Menarik.',kate aku sorang2.Ingat aku sorang je yang melayan kartun.Ye ah dah name pun otak taknak matured.hehe..Sengal.

Hee..Comel gila..Korang rase aku sesuai jadi yang mane satu eh?
Sebut sal Sailormoon,aku terus teringat zaman kanak2 aku dulu.Aku memang fanatik cite Sailormoon mase dulu.Sebab watak2 kartun dia semua cun2.Memang tak miss la tengok kartun tuh.Kadang2 tuh terbayang je aku jadi sailormoon.Kalau dapat jadi yang kaler biru,best gak.Sebab comel terlampau.Mesti ramai lelaki usha an?
Ahaha..Dah Ra,jangan start nak menggatal eh..Aku piap2 kau sat gi.
Maaf..Huhu..
Bukan kartun ni ja aku suke tengok..

Ahaha..Ra,kau nie biar tol..
Erk,yelah..Aku suke tengok Keluang Man..Huhu...
Aku sampai sekarang lagi ingat lagu tema dia.'Keluang Man,Keluang Man,Keeeeluang Man.'Ala,takde rentak muzik lak dah..Gi la search kat Youtube kalau nak dengar muzik dia camane.hehe..Aku pun taktau sebab pe aku suke usha kartun nie..Nak kate best,banyak mengarut cite nie...Ala kire ok lah ade gak batman Malaysia.Hee..Tak kesah la.
Cite yang paling best dalam sejarah kanak2 aku yang nie lah..

Uuu..best siot cite neh...Cite Futurama!Hahaha.Aku tau cite neh agak censored..Cite neh selalu je ke udara time tengah malam sebab cite neh cam tak sesuai ja ngan dak umo bawah 18 tahun..Tapi aku gatal gak tengok cita tuh.Janji katun,bukan paham pun dia cakap ape mase tuh sebab kadang2 takde subtitle.hehe..
Kalau tengok cite neh,tak sah kalau tak usha watak perempuan yang mate satu tuh.Cun seyh..Aku nak jadi cam dia.Rambut dia lawa..Purplish2 je.Seksi jangan kate la..Kalau ayat2 yang double meaning yang cam sengal gile tuh,kartun ni ah banyak.haha.. 
Dah Ra,sat gi kau menyimpang terus.
Huhu..Baek..
Dah2,aku nak sambung taip report.

2 comments:

Nabiel said...

adehhh..rndu nk tgk futurama!!
hehhee..
katun nie mmg besh!

Emora Valeria said...

nabiel,satu pala a ang ngn aq.hehe