31 March 2010

Adik manis~ ^^

Rude Awakening : Otak mesin -.-
Baru lepas membattlekan diri di dalam perang test mekanik mesin.Soalan senang sangat untuk mendapat low marks.huhu.. -.- tapi alhamdulillah ade satu dua soalan yang aku boleh jawab.Oke la tuh dari tak dapat jawab langsung.
----------------------------------------------
Balik dari test,terus ke kedai ayusri,makan beger.Nicelah.Release tension punye pasal.^^
Dalam hati,aku redho je dengan result aku dapat nanti.-.-
Sampai bilik,on laptop,on photoshop.Nak releasekan tension dan stress dari buku buat seketika.
Foto victim malam ni,aku ambik foto yang telah disnap oleh Neo dan diedit sepenuh hati oleh aku sendiri.Oke ke tak?
HDR yang tak menjadi. -.-
Simple je ^^
Adik manis,mau jadi adik angkat akak tak?Adik cute giler~

8 comments:

bilis said...

1st
aku lagi comel..lalala

Emora Valeria said...

oh2..Bilis2..hehe..adekah itu benar?

Muhammad Safie said...

Comel adik ni...stylo gak gune Nikon D80 ni..teringin nak satu...bile lah leh dpat beli sendiri ye...

Apa pun editan tu cute.. (",)

Emora Valeria said...

neo : tunggu duit ade lah..hehe..

RastaMat said...

glamer gambau ni..
slalu aku tgk kat dunia maya..
emm..
emora, ko ada edit gambau ejan artu kan??
utk project D..
btol x??

Emora Valeria said...

Rastamat : Foto ejan?Ade tapi versi laen.Bukan project D tuh.Yang foto Project D tuh versi ejan.

RastaMat said...

tau2..
tapi memang baek ar ko wat..
thanks..
edit gambau aku lak nanti..

Emora Valeria said...

rastamat : aku no hal bro.hehe