01 March 2010

Bila Bowling dilambung ke arah landasan yang benar

Rude Awakening : Wah hebat!
Takdela sehebat mane..hehe..Akhirnya berjaya menjaringkan bowling tersebut ke arah sasaran dengan begitu tepat dan tangkas!Hehe..Seronok dapat lepaskan tension dan tekanan kat bowling tadi.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Pukul 8 malam tadi,satu tournament bowling anjuran BADAR UTeM telah diadakan di bangunan MIBC Melaka.Dengan semangat hitam dalam jiwa kumpulan aku,kami bertungkus lumus untuk mendapat markah tertinggi,walaupun hakikatnya kalah ke menang,semua dapat rasa pegang hamper.Hehe..
Bowling2 cute!
Geng aku yang terhebat!
Oke first game,aku dapat masukkan bowling ke longkang hanya 4x saje.Okela tuh.Hehe..Banyak spare.Tiada strike.Aku terima.
Kasut Bowling ala2 MCD
Second game,asyik masukkan bowling ke longkang je.Kalau kena pin pun tak banyak.Sengal.Nasib baik si MF tak datang.Kalau tak,tutup muka aku dibuatnye. =) Tapi Neo datang walaupun aku tak nampak pun beliau.Sebab aku masuk je blog,terus ade update tentang tournament bowling kat entri beliau.Datang senyap2 ye..Takpe2,tak dapat hamper.hehe..
Hamper yang kumpulan aku menang.Comel kan?Cuba teka dapat nombor berape.hehe.
Sama besar dengan aku je hamper tuh.hehe.
Tapi pape hal pun,memang meriah ah tadi.Ramai gak yang masuk.Sebanyak 32 kumpulan yang masuk dan yang bestnya semua sekali dapat hamper.So takde istilah kalah,tak dapat hadiah.Best gila.Tahniah BADAR kerana menganjurkan tournament yang semestinya hebat!
Suasana semasa tournament berlangsung.
Pasni aku nak buat tournament bowling aku sendiri la.Sape nak masuk?Hehe~

12 comments:

Muhammad Safie said...

Ekeke..Xpe..low profile..dtg senyap2 jek..hehe

bulat said...

feveret bulat bOwlin 2..;)

Nabiel said...

ra...
bler nk lawan aku nie?hehehe

Emora Valeria said...

biel : aku tunggu ang mai sini!

nicko said...

ahaks..longkang 4kali???

Emora Valeria said...

nicky : eh mesti.jujur nie2.

sweet.ants said...

sy nk kacut tue....

Emora Valeria said...

sweet nak kasut?jom bowling!

Lonecryer said...

cait.. ko dapat hamper.. aku main bowling tadi dapat makan je.. xadil dan saksama ni

Emora Valeria said...

lone,lama xdgr cita ang weh!
hehe..bese ah..Universiti kuh bermurah hati.haha

Lonecryer said...

aku g menuntuk ilmu utk jadi tok batin.. ko ape tau.. kol pn x.. msg xbalas.. haishh~

Emora Valeria said...

eh?amboi.salah aku pule.hehe