10 April 2010

Final exam makin dekat..Ape aku buat?

Rude Awakening : Projek Autocad dalam proses.. -.-
Musim awal bulan April memang aku cukup suka disebabkan oleh musim peperiksaan akhir yang akan berlangsung tidak lama lagi.Ternyata otak aku tak synchronise lagi dengan 4 subjek yang akan aku ambil untuk final ni.Dah diberi tempoh yang sangat panjang tapi still tak dapat rasa yang otak aku sudah bersedia untuk memuntahkan segala ilmu yang telah dipelajari selama 4 bulan aku berada dalam sem ni sebab otak tak kenyang lagi dengan formula2 dan konsep yang aku perlu telan dalam setiap subjek.


Sekarang ni,aku tak mulakan lagi ape2 revision untuk final disebabkan oleh projek Autocad yang still dalam proses untuk disiapkan.Bukan sebab paper final aku start lambat berbanding dengan student BMFP maupun BMFR,tapi disebabkan projek yang perlu disiapkan before Rabu depan ni,aku tak boleh nak fokuskan 100 percent lagi untuk membuat revision.
-------------------------------
Keadaan sekarang : Aku di hadapan laptop,buku novel di sisi,anak patung berbulu di sebelah kanan ku dan sedang duduk di atas katil yang ternyata membuatkan aku rase nak tido je.
Last2 tutup Autocad,bace novel. -.-'
Oh2~Semalam aku pergi PC Fair,mencari headphone sebab headphone aku patah,walaupun baru pakai tak sampai 3 bulan -.-'' Comel je headphone nie ^_^

^_^ RM25 habis ditelan.Huhu.Tapi takpe,puas hati.
Perhatian : Entri kali ni takde pape pun.Just suka2. ^_^

11 comments:

deqyalalink said...

apo lg mohh stdyy hiii

Emora Valeria said...

ha moh kite~hehe..

Muhammad Safie said...

yay yay final exam..yuhuu..
(mnggigil jari menaip)

Emora Valeria said...

neo : gud luck exam isnin nie..hehe

RastaMat said...

Yang Terbaek dari kamu untuk final..

Emora Valeria said...

rastamat : terbaek dari kamu juge!

shuko said...

uit..busy nye ra..xlama lagi exam ye..

hafizmohamad said...

selamat exam sis E.
eh lambat lagi eh?
hee:)

Emora Valeria said...

hafiz : hehe..lambat lagi..tq2~

nyna said...

gudluck final nnti.
comel headphone ra ^^

Emora Valeria said...

nyna : tq nyna!hugs for u~