16 April 2010

Kalau saya kasi pecah gaun awak boleh tak?

Rude Awakening : Ah hari yang memenatkan~
Okayh hari ni pukul 8 pagi baru aku dapat melelapkan diri sepenuhnya.Sah2 aku tak normal.Taktau sebab musabab aku jadi begini.Mungkin disebabkan otak aku terlampau berfikir.Ok,itu kata abah aku.Kata aku?Aku pun taktau.Huhu..Bangun2 saje dah pukul 1 petang.Haih,tak senonoh betul perempuan bangun lambat. Tapi itu bukan secara sengaja.Bangun je,member dah ajak pergi bandar,teman housemate beli seluar.So terus bersiap untuk keluar.Dah tak peduli dah penangan tak cukup tidur aku tadi.Sempat lagi membeli buku ini. ^_^ Jumpe gak komik hasil karya Alif Firdaus Azis.Sila klik sini untuk ke blog beliau~
Akhirnya dapat beli gak ^_^
---------------------------------
Nah bukan ni yang aku nak cerita.Baru mukadimah.
Sekali lagi,aku menggeledah kotak masuk emel aku.Ni paksu aku jugak yang post,amat menarik untuk aku kongsikan bersama ^_^
Gaun 100 peratus daripada belon ^_^
Gaun belon Ungu~ ^_^
Macam pokok krismas~
Suka yang ni~ 
Ini sangat lawa kalau dibawak ke prom night~
Gaun sarkas ^_^
Kalau pecah camane la eh?
Tapi yang paling unik mestilah baju ni.
Lady Gaga~ ^_^ Gaun Buih~
Haih kreatif betul manusia sekarang~~

7 comments:

Epul Azimi said...

kalau pecah seme belon tu mmg tak berkelip lah mate...hik3

ParkAir said...

uuuu macam mana nk duduk tu, kompom meletup!

Emora Valeria said...

epul : huih..gatai.hehe..
parkair : meletup~ ^_^ ha....

Muhammad Safie said...

x bahye la kalau minah tu terjatuh.. comfirm2 gaun tu jadi absorber..kate belon..an..

Emora Valeria said...

neo : tapi tak pecah ke?hehe

yan said...

kalau pecah ni xtau la nak kate ape.

Emora Valeria said...

yan,tuh ah pasal..ngehee