05 April 2010

Nicko sayang~ ^-^

Nicko
Hatiku berbunga bila melihatmu
Hatiku gembira bila melihat raut wajahmu
Walaupun dirimu selalu kaku
Tapi aku selalu menyayangimu

Nicko
Kau selalu menemaniku ketika aku sunyi
Kau selalu dengar setiap masalah yang aku hadapi
Kau selalu memujukku dengan senyumanmu
Aku gembira kerana kau selalu ada di sisiku

Nicko
Terima kasih kerana menggembirakan aku
Terima kasih kerana setia menemaniku
Terima kasih kerana selalu menjadi tempat untukku memelukmu
Dan terima kasih kerana menjadi kawan setiaku

Nicko
Walaupun dirimu hanyalah patung beruangku
Kau tetap ku anggap sebagai kekasihku
Terima kasih Nicko
Kerana hadir dalam hidupku ^-^
Nilah Nicko aku~Comelkan?Beliau pun nak online macam tuan dia.Hehe..
Sayang kau Nicko!
P.S : Pemberian dari Nabiel. Arigato!

12 comments:

Melz said...

alahai cutenya nama dia :)

Emora Valeria said...

Mel : hehe..Amik name dari seorang blogger kat gb.Sedap nick beliau. ^^

hafizmohamad said...

hee.ingatkan nikon:)
sis E.tulisan dkat pic tue amat lawa:)

ARC™ said...

kehkehkeh. tapi xleh lawan koko aku sebb koko aku rimauu roarrr

weh checkidaut status fb aku

ShidY said...

hehe...no komen...sy boy...xmain anak patung..huhu...

ParkAir said...

ingatkan kucing nicko tu, huhu..

Emora Valeria said...

Hafiz : Chantek kan font tuh..?Hehe..tuh pun member blog bagi.Terima aksih kepada Zack Zukhairi

Parkair : Hehe..kucing nicko??adew ke?

Arc : aku dah view dah weh!Wah maseh ah tag name aku kat post kau~

Shidy : Oh2 tak mengapa.hehe

ARC™ said...

hahah same2

shuko said...

comel nye gmbar budak kecik kat dlm skrin tu ek..hehe

Emora Valeria said...

shuko : shangaat cute kan??hehe

Nabiel said...

ehhh~
ade sajak utk nicko!hehehe

Emora Valeria said...

biel :mestilah ade..hehe..