28 April 2010

Photoshop,aku nak lepaskan tension sekarang!

Rude Awakening : Akhirnya aku bebas~
Bebas dari formula2 mekanik mesin pagi tadi..Boleh jawab ke?Biarlah aku sorang je yang tau.Ahaha~Betapa hepinya aku menjawab soalan2 mekanik mesin tadi..Oke itu serius tipu.
Sekarang ni mood aku nak rileks je..Walaupun hakikatnye ade lagi satu paper yang akan muncul Isnin ni..Yang dah habis paper tuh,sila jangan bagi aku jeles dengan anda oke. ^_^
----------------
AGENDA PERTAMA
Tag dari Cik Aida

Memandangkan aku tengah free dari exam untuk sementara waktu,aku nak hiburkan diri aku dengan tag yang telah diberikan oleh Aida.Arigato~ ^_^

How tall should he be?
Yang penting aku lagi pendek dari beliau ^_^

What hair colour should he have?
Hitam itu ternyata kemas.So hitamlah pilihanku.

What kind of personality should he have?
Cukup sempoi dan sangat ramah.

Older or Younger?
Tua 3 tahun boleh ? ^_^

What film actor should he most be like?
Pierre Andre =)

What singer should he most be like?
Tak kisah.Janji ade rupe manusia

Do they need to cook?
Semestinya~

What his best body part?
Matanya~Body part gak kan?

What car should he drive?
Tara kesah meyh~

What one thing completely turns you on?
When he smile at me..Miahaha~

Who was the guy on your mind when you were doing this survey?
Someone..Selalu teman aku skyping~ ^_^

Tag people to do this survey too
Sesape yang masuk blog aku wajib buat!
-----------------------
AGENDA KEDUA
Photoshop,sila bagi tension aku hilang~

Aku cukup suke lepaskan stres dan geram aku melalui seni.Photoshop dengan photoscape la jadi mangsa aku.Tak perlu menjerit untuk hilangkan stress.Hanya klik2 kat photoshop dengan tetikus ni je dah boleh buat aku hilang stres.So kali ni,aku cari mangsa baru.Cari2,aku curi foto kenalan aku sendiri.Posing beliau dah oke,so edit pun mule.~
Ni foto original beliau..
Dan yang bawah ni lepas diedit~
Korang rase...Oke ke tak?Serius aku dah kehilangan idea untuk edit. =.=''
------------------------------
AGENDA KETIGA
Tag dari GT


Oh2,baru saje melihat entri dari GT.Ade tag untuk aku rupenye..GT,Doralin eh..Hehe..Ingat lagi nickname yang Zack bagi kat aku dulu..Tag ni memang best gak lepas aku usha jawapan tag GT.Dan2 terus cari dalam folder foto.Oke dah jumpa 2 foto aku posing depan cermin.Ternyata perempuan suke pose depan cermin.Nampak cermin je mesti snap.Lelaki camne lak ek?Ade ke?
Snap dekat cermin F.O.S bersama member terbaek kelas ^_^
Dengan housemate aku di Jaya Jusco Melaka =) Snap lagi~
Snap kat Gym KMPk.Kurus kan aku?Hehe
Oke dah siap~ ^_^
Aku tag kat sesape yang ade foto cermin oke?Sila2~


17 comments:

dizzydude said...

hahaha!!!gambar horror jadinye..

Emora Valeria said...

dizzy : Hehe..dah pose pun seram. ^^

Qaira Tsamaratulqolbi said...

Hehehe...terer...cayalahhhh...

Emora Valeria said...

maseh Qaira~ehehhe

Muhammad Safie said...

Wow...camtu rupenye.. (",)

Hepi2 la selalu..

Editan tu smart..Bukak photoshop je dapat idea ekk..

miss neelopher said...

betol2.. horror ah yg tak edit uh.. hahah lagi edit lagi horror.. pergh.. jadik2! :D

Emora Valeria said...

neo : maseh2~ ^_^
MN : Hehe..taw xpew..maseh~ ^_^

Nabiel said...

serius seram!!huhuhu~
ehmmmm~
nway,owg g gim tuk bsenam~
awk bgmbo yea?hehehe=P

Emora Valeria said...

biel,aku memang suke bergambo..hehe...

ParkAir said...

ingatkan gambar mula2 tu dah edit, rupanya ada lagi versi lagi takut!!

Emora Valeria said...

hehe..parkair,before edit tuh mmg dah act camtuh.edit mmg masyuk ah.hehe

Pusher Aries said...

nice....best gk la...

Emora Valeria said...

hehe..tq~

hafiz said...

nice...cantik..nak keje tak?jd pic editor..=)btw lawa edit tu..horror value berjaya dsampaikan..

Emora Valeria said...

hafiz : keje pic editor??katne?maseh2~

cik kumbang said...

pandainya edit gambar...study KMPK jg ea...

Emora Valeria said...

terima kasih ^_^ yep.ex kmpk 08/09 ^+^