13 April 2010

Serabut oih~!Ape aku buat??

Rude Awakening : Haih,flashlight lagi..Hari2 nak kena tengok benda alah ni. -.-
Salam semua..
Hee..Kalau korang ade perasan,banner blog aku sudah bertukar wajah.Nak bagi lagi masuk mood dengan tema blog aku.^_^ Ternyata ade yang berikan pujian positif tentang banner terbaru.Terima kasih aku ucapkan.
Kenyit kepada pembaca blog aku yang sanggup masuk ke blog aku ni.Hehe.
-----------------------------------------
Projek Autocad ni lah yang aku rase paling sengal dalam abad semester aku ni sebab terlalu banyak benda nak kena siapkan. Padahal tarikh tamat esok.Haha..Takpe,cool je.Nasib sketching2 ni aku ngan member aku dah siap dah. ^_^  Sekarang tinggal saki baki yang tak oke lagi.Oh kalau tak dapat A la Autocad ni,mau menangis tak berlagu aku lepas ni.Huhu.


Tapi malam tadilah aku rase otak aku dah takleh nak masuk hal2 yang ade kaitan dengan Autocad ni.Ditambah dengan migrain sedikit,dicampur pula ngan keEmoan yang tetibe datang tanpa sebab.Memang berserabut sungguhla.Terima kasih diucapkan kepada Neo sebab inisiatif beliau untuk meng-download brush photoshop semalam membuatkan aku terus membuka software Photoshop CS4 untuk mencuba brush baru. ^_^ Ha,terus hilang ketensionan aku.Dan hasil contengan aku yang sangatlah random,jadilah camni.
Seratus peratus hasil art ini datangnya dari aku.Takde copy paste dari mane2 website.
Ternyata jiwa Emo aku still lagi ade dalam diri aku ^_^
Menggunakan seratus peratus brushes yang ade.
---------------------
Konklusinya,bagi aku banyak2 kerja.Tambahkan tekanan aku,then baru idea nak edit datang.
Sekian ^_^

8 comments:

nyna said...

witwit..header terbaik lah kan ra!
comel!
:)

ra tak penah failed bab2 edit2 pic nih.
thumbs up ^^

Emora Valeria said...

nyna,tq2 dearie! ^_^ xoxo

shuko said...

kenyit mata balik kat ra..hee (~_~)
ra emo rupenye ye..
header kali ni ok lagi rase nye..nmpk menyerlah lagi muka ra kat situ..

Emora Valeria said...

Shuko : Hehe..kenyit2 lagi sebab singgah.Memang jiwanya emo dah ad.huhu..Oh2 tq2~

RastaMat said...

Gempak2...
kalah dak sains komp...

Emora Valeria said...

rastamat : eh dak sains komp la lagi hebat.

Muhammad Safie said...

style r header tu..nnti pas exam nk design gk r header bru..(tpi x kreatif)...

Emora Valeria said...

neo : Bolehnye buat header gempak. ^_^