31 May 2010

Edit lagi,edit lagi!

Rude Awakening : Weng2 lagi.Ah!!
Salam semua..
Hari ni..Bosan lagi.Ni dah entri kedua aku taip untuk hari ni.Memang kebosanan melanda tahap hyper. =='''
Sekarang sambil peluk bantal busuk,kite main dengan photoshop!
--------------
AGENDA UTAMA
Joging,snapping,editing
Vroom2.Kasi lalu..Oke muka kasi fokus.Takut terlanggar orang. ^_^
Foto di atas tuh takde kena mengena dengan joging ye.Tapi aku nak membuktikan bahwasanya aku dah boleh bawak kereta walaupun diriku pendek. ^_^ Ngehee~ takde tambahan seat ok.huhu..
Petang tadi memandangkan aku dah taktau nak buat ape,aku pun merajinkan jugak diri ni nak berjoging.Kate nak kurus.Tiga round kasi sapu.Dua pusingan jalan,satu je jog. ^_^ Ah peluh keluar,oke pe.hehe..
Tuh adikku yang bongsu..Ni main tolak2.Ibu candid. =='
Ni parents aku ^_^ Abaikan aku ye. =='
Balik joging,terus melantak nasik paprik.Terbaik..
Dalam perjalanan balik,senja mase tuh cukup lawa.Sempat snap nak simpan untuk edit malam ni. ^_^ Kualiti maybe tak berapa oke sebab guna handphone. 
Suasana senja di Manjung ^^,
----------------------
Oke tuh saje..Nak design banner si ZE,takde idea lagi.ZE,nanti EV kasi edit pagi esok aaa...Malam ni idea tada.Huhu..
P/S : Awak,take care ye ^_^ Rindu oo..


4 comments:

cronixsoul said...

Yep! You're right! Beautiful clouds today ~ =D

Emora Valeria said...

hehe..yup2~

Muhammad Safie said...

huhu..hepi famili eh..beruntung..

Emora Valeria said...

hehe..tq~~