16 June 2010

Brasil,maafkan aku.Aku ada sebab tertentu.

Rude Awakening : Mane huruf ni..Tak nampak.
Salam semua..
Jam menunjukkan pukul 1.43 pagi waktu Malaysia.Jangan risau,aku bukan di Afrika menyaksikan piala FIFA. ^_^ Sekadar bayangan bola disepak2 melantun ke pintu gol masuk saja.Tadi singgah mamak,dengan semangat berkobar2 nak join tengok perlawanan bola FIFA sambil mata tercari2 jejaka tampan.Tapi hampa.Tatkala nak blahkan seat ke kereta,perlawanan baru nak bermula. =='

Oh sebelum tuh,aku nak bersyukur dahulu.Kerana keputusan semester dua aku lulus dan ade peningkatan.Alhamdulillah.
-----------------------
AGENDA UTAMA
Brasil,sila maafkan aku
Sejurus lepas tau keputusan semester dua aku yang memberansangkan sikit,cukup untuk buatkan hati aku lega,aku pun bermukabuku dengan sukanya.Macam biasa,tatkala ada ape2 event,mesti foto profile budak mukabuku akan berubah serta merta..Ape orang kata,menyambut ketibaan sambutan ea?Ha camtula.Tatkala link ni kasi baju jersi percuma secara automatik,pakat2 ramai yang pakai,termasuk aku.Aku sendiri tengok pun dah pening2 lalat memandangkan warna2 baju jersi kadang2 ade yang serupa sebab menyokong pasukan yang sama.
Tak percaya sila lihat contoh di bawah :
Comel2 je jersi. ^_^
Sampaikan aku dah mula terbayang kalau ada event yang buat pemakaian bikini sebagai pakaian rasmi,komfem2 penuh foto profile dengan gambar baju bikini.Gambar di atas ni la bukti menunjukkan ramai yang suka.Ceh!
Tatkala aku sedang syokkan diri melihat CSI New York online,sambil2 tuh aku on FB.Tetibe pop notifikasi dari incik ZackZukhairi dengan berjersi Spain.
'Mimpi ke mamat sorang ni wall post aku..Check sat.'
Mula2 kasi gosok mata dulu.Oke realiti check,beliau sudah weng2.
Berani sungguh ang eh Zack.
Tapi agak mustahil si Brasil kalah sebab aku tau Brasil kuat.Kan2?
Tapi hancur lebur sebentar bila..
Sila baca komen ketiga tu
=='
Brasil..Maafkan aku.Aku terpaksa sokong si cantik Korea Utara malam ni.
Korea Utara,sila menang!Takmau kalah!Nanti habis aku kena sebut ini ayat besar2an di khalayak Facebooker T_T
Tapi ternyata ramai peminat beliau satu suara nak sokong si Korea Utara menang gara2 nak tengok si jejaka hot sebloggeran memakai kasut tinggi perempuan.
Cuba kasut ni nanti bila kalah bet eh.Hehe..

Zack,sila snap satu gambar sebagai bukti dengan gaya yang tersangat comel dan paste di blog ang eh...Ngahaa!
Erk,sudah pukul 2 pagi.Perlu tidurkan diri.Rakan2,sila bagitau aku keputusan bola nanti ye.Penting.Huhu..

5 comments:

DiNa-DiaNa said...

kesengalan zack selalu melampau tau..
hahahahhaha...

hbs r die nak kenekan awk ape r mlm ne yer..hehehe~~

Shila Adnan said...

Wahaha, Kak Emora kne ckp tu kat Fesbuk! Brasil menang !

Emora Valeria said...

Dina : T_T sedih ni...malam ni habes kena ngan beliau.

Shila : Memang pun.tunggu la malam ni ye.

/Dayah//Nurul/ said...

hahha. suka2 je tuh. marah kak itah t

Emora Valeria said...

tula pasal.nasib baik betting tuh sudah dibatalkan secara rasmi.