29 July 2010

29 Julai kali ini penuh makna =)

Rude Awakening : Dah besar dah ^_^
Salam semua...


Dua hari sebelum ni yang ternyata bikin aku sedih dan moody seketika,sudah pun diubati dengan serta merta.
Hanya ubat ucapan hari jadi dari mereka2 ini yang bisa membuatkan hati ini serta riak wajah di muka ini tersenyum dengan riangnya.
Bilamana dua hari sebelumnya,ada hati2 ini yang boleh membuatkan jiwa ini runtuh seketika,tetapi hari ini ada juga hati2 ini yang ternyata sayang dan ingat lagi padaku. =)
Hanya ucapan terima kasih yang dapat aku ucapkan sejak dari tengah malam tadi sehingga sekarang.
Printscreen dari Mukabuku ^_^
Ucapan2 hari jadi ini ternyata hadiah yang sangat istimewa bagi aku sebenarnya.Sayang korang semua..
Dan tak lupa juga,terima kasih pada yang memberi ini sebagai hadiah.
Big Mac ini ^_________^
Dan juga hadiah ini. 
Iky bersama Nicko dan Incik Nerdie~ ^_^
Dapat jugak aku satu monyet! ^_^
Dan tak lupa juga hadiah berbentuk ini..
Terima kasih incik Neo untuk entri khas ini =)
Sila ke blog beliau untuk membaca =)
Oh dan yang paling penting,ucapan berbaur nasihat dari ibu dan abah serta sahabat handai.
Terima kasih aku ucapkan.
-------------------------
Bila umur sudah menjangkau angka 20,ertinya aku sudah tak boleh lagi untuk berfikir seperti kanak2 kecil.Perlukan anjakan paradigma bak kata orang.
Azam baru 20 ini,aku ingin berusaha untuk mendapat angka 3 dalam pointer aku walaupun aku dapat rasakan agak susah untuk mencapai tahap itu memandangkan sistem kali ini bertukar menjadi 50:50.
Takpe,selagi mampu untuk berusaha,selagi itu aku mencuba.
Azam baru 20 ini,aku hendak menukar penampilan aku secara slow motion.Oh bukan secara fast forward.Perlukan langkah baby step untuk ke arah itu.Penampilan aku sekarang ini bukan di tahap pra dewasa lagi rasanya. =='
Dan umur 20 ini biarlah aku harunginya dengan tabah sekali.Sudah matang,perlu berjalan sendiri.Tak boleh selalu sangat mengharapkan orang lain untuk membuat keputusan.
Aku berdoa moga aku dapat melihat lagi dunia pada tarikh 29 Julai untuk tahun2 berikutnya.
Terima kasih ya Allah kerana dipanjangkan lagi usia hayatku.
P/s : Biarlah hari ini berlalu dengan lambat sekali.

10 comments:

magnoliapert said...

So sweet.

Happy Birthday Sis EmoV ^_^v.

Semoga hari-hari mu dipenuhi dengan kegembiraan =)

afiff edogawa said...

smoga angka 20 ni membuatkn ra lebih matang untuk menghadapi semua dugaan yg melanda... u can do it... aminn..

btw, byk dpt hadiah.. jelez r... siap dpt special entry lg.. huhu

Emora Valeria said...

Adik syg,thank you dear ^_^
Afiff,tq!N tq juga untuk big mac itu ^_^

afiff edogawa said...

ur welcome... ^_^

elmo blurb said...

sanah hilwa a.k.a hepi besday ! :))

hafizmohamad said...

sis E.happy birthday!
smoga bla.bla.bla.
:)

Privacy_Resident said...

Hoho happy birthday! ;)

Latest Updated From Me: Body Shop (Kedai Badan) ;)

Emora Valeria said...

tq semua ^_^

Ismail Noh said...

Selamat hari lahir :) Semoga mendapat yang terbaik di dunia ini.
sama tarikh lah, tahun je lain :D

Emora Valeria said...

hehe..hepi besday gak bro.walaupun lambat beno balas komen anda ^_^