06 July 2010

Hasil kerja seni ku ^_^

Rude Awakening : Hah bosan!
Salam semua..
Disebabkan kebosanan aku yang melimpah ruah,sesi berphotoshop pun bermula.
Nasib baik ada dua tiga keping gambar aku snap petang tadi. ^_^
Sekarang ni aku lebih suka menggunakan gradient dan juga editing yang simple tapi cantik di mata aku.
Bola2 ini juga mau bercinta.Kan2? ^_^
Tayar kereta abah juga menjadi model~
Pokok kat rumah.Oh faveret gambar aku!
Spek ini di-HDR ^_^ 
Kamera aku secara tak sengaja memblurkan hadapan dan belakang. =='
Dan yang ini pulak sebahagian hasil kerja aku.Ye aku buat edit gambar untuk couple sahaja. ^_^
Lepas ni nak try edit camane lak eh..
P/S : Gambar2 di atas adalah hasil tangkapan dengan menggunakan Sony Ericsson C510a kecuali gambar spek mata itu dengan Canon.Ye aku takde SLR lagi sampai la.. T_T

12 comments:

Tengku Mann said...

mmm...ok..cantik...banyak masa gak awk ni wat photoshop...kalau saya beri awk pic utk edit leh tak?

Emora Valeria said...

hihi..insyaallah ye..

Tengku Mann said...

boleh ke? pic tu saya bagi awk je...tak perlu bagi saya balik...saya saja nak tengok awk edit pic...^_^

ezhan_artwork said...

nice2....keep it up gurlz.!!!

Emora Valeria said...

tq ezhan ! ^^,

Cik Alin said...

nice edit!

Emora Valeria said...

tq alin ^_^//

.S. said...

wow..smart2x!!
btw,yg hdr tuh cne eah?
ade setting die ker?

Mya said...

erk, macam ular la pokok tu.. huhu..

Emora Valeria said...

.S.,Kalau dalam cs5 ade,tapi ni guna plug in topaz.
Mya , tau xpe.

.S. said...

nk tny lgk..
klo cs3 ade x setting die??
hehe.nk ry..
tp asek xdp je..bengong kejap.hehe;DD

Emora Valeria said...

.s.,setakat ni hdr xde la.kena buat manual ^_^ .takpun try download plug in topaz.yang tuh pun oke gak.