20 September 2010

Mood stadi,sila on!

Rude Awakening : Heart attack jap =='
Salam semua..
Pagi ni dikejutkan dengan kejutan yang best dari Madam Fazi..Bilamana report yang aku rasakan kena hantar lambat lagi,rupanya minggu depan dah kena hantar.Memang menggelupur jugak la otak ni nak berfikir camane nak siapkan dalam masa seminggu.Nasib baik kerja berkumpulan.Kalau tak boleh demam seminggu.
Kata student.Semua benda buat last minit.Cantik ah.


Hari ni baru aku dapat rehat disebabkan ade satu kelas saje pagi tadi.Semalam sepuluh jam jugak aku bertarung dalam bas S.E SUPER tu.
Serik dah.Taknak naik bas tu. ==' Tu pun sebab terpaksa disebabkan tiket bas Trans dah habis.
Tapi alhamdulillah.Tepat jam 7 sampai jugak aku kat Melaka dengan sakit-sakit badan.
Terima kasih pakcik bas.
Gambar raya yang terbaru.
Sebulan sudah kita berpuasa
Akhirnya Syawal menjelang tiba
Sekarang dah raya ke berapa aku pun dah tak terkira
Ala takpe,janji dapat duit raya

Trend student lepas cuti beraya
Komfem bersepah meja dengan kuih raya
Bukan bahulu saja,ketupat pun ada
Kadang-kadang terpaksa bawak,ikutkan saja.

Dua minggu sudah aku bercuti
Sekarang kena onkan switch stadi
Assignment bersepah,test tak habis lagi
Ha padan muka dengan diri sendiri

Eh dah la aku taktau nak cerita apa
Mungkin idea dah kontang macam di Gurun Sahara
Apa aku merepek ni..Ah endahkan saja
Selamat Hari Raya buat semua
Kalau ada duit raya,meh post ke Bunga Raya ^_^

6 comments:

Muhammad Safie said...

kehkeh..mekasih kat pak cik bas

J.M.R said...

ON ke 37777 STUDY...

Nabiel said...

spe swuh tk siapkan asgmnt ha?hehehe~
yg contest tuh..ang tgk la kt ikram tuh..kn ade ak linkkn tuh..
bt entry jek~xyah ssh2..hehehe

Syukht said...

omg! lots of change in here...Selamat Hari Raya by the way..:)

ParkAir said...

wow muka semakin kedewasaan la.

Emora Valeria said...

neo : terima kasih betul kat pakcik bas.hehe..

JMR : ye nanti akan ditaip.tuh pun kalau rajin.ngahaa~

Biel : ala aku mood raya lagi.huhu..ok2 nanti aku kasi check.

Syukht : tq ^_^ Not so much but ade perubahan sikit la..hehe

Parkair : Mestilah.kate 20. ^_^