25 October 2010

Do you still remember..?

Rude Awakening : I know.. =)


Sayang..
Do you still remember?
Awak kenal saya dari Facebook.Walaupun saya dan awak satu U.Satu Fakulti.
Komen pun kat status orang lain.Padahal ade je wall sendiri.
Saya pun masa tu layan je apa awak tulis.
Ingat lagi tak? ^_^


Sayang..
Do you still remember?
The day awak nak bagi saya buku library yang saya tertinggal kat FKE.
Sanggup awak kan?Semata-mata nak tengok saya depan-depan.
Sungguh-sungguh awak masa tu.
Saya je yang buat biasa.Jahat saya ni.


Sayang..
Do you still remember?
The keychain couple yang awak dan saya beli sama-sama.
Masa tu kawan lagi.Tapi beli jugak.
Saya merah,awak biru.Sama dengan kunci bilik hostel masing-masing.
Kecik pun,still bermakna buat saya. =)
Biru itu awak.Merah itu saya. ^_^


Sayang..
Do you still remember?
The day awak dah macam nak give up.
Give up nak tunggu saya.Tapi awak cool je.
Kawan dengan saya macam biasa.

And like I said..Our love is like a maze.
You will always find your way to win my heart back.
Dan akhirnya awak jumpa jalan keluar ke hati saya.
Sama macam baju yang kita beli sama-sama ni.Pandai awak pilih corak ^_^
Saya dah combinekan dah baju tu jadi satu. =p
Sayang..
Do you still remember?
All of the memories that we've been together so far?
Awak..Saya sayang awak.
Saya mungkin gadis pelik,tapi hati saya tak sepelik perangai saya. ^_^
Terima kasih menerima saya seadanya.Akan saya jaga hati awak sampai bila-bila.

11 comments:

Asymptote Myofibrilidi said...

ohhh..cik rara sgt sweet ye..moga jodoh korg kekal smpi akhir hyt..aminnn..=)

Emora Valeria said...

hee..tq dear.amin ^_^

FarhanaDr said...

Okeyh.. Saya sangat suke ini.. Heehee.. :)

Emora Valeria said...

Tq farhana dear ^_^

hafizmohamad said...

sis E.wow!:DD

RastaMat said...

hoi..
orang nak exam..
ko sebok bercinta..

hahahaha...

bukan maen sweet lagi korang eh..
jangan lupe jempot aku biler kawen nanti..
hahai...

Emora Valeria said...

hee..tq hafiz. ^_^
mat,aku belajar jugak tau.tapi semalam aku tengah tension dengan study,kasi aku jiwang sekali sekala.haha..
maseh bro.mestilah aku jemput kau. =p

yaya kechiq said...

auww.. sweet ^^,

Emora Valeria said...

tq yaya =))

afiff edogawa said...

wah.. romantik dong....
semoga bahagia berkekalan hingga ke jinjang pelamin =) aminn

Emora Valeria said...

hee..tq afiff..