26 October 2010

Stupid Google.And Zicky dear.. ^_^

Rude Awakening : Badan sudah penat..


Sedang mendengar lagu Satisfaction-Benny Benazi.Oke aku tau lagu ni lirik macam semacam.Tapi rentak terbaik,so aku endahkan lirik dia.
Oke tak camtu?Haha..
Sengal.


Tengah serabut lagi dengan numerical method,nak berhadapan dengan kuiz esok,sempat lagi otak aku teringat malam semalam.
Petikan entri semalam.Print screen from Azuryn ^^,
Oke kalau nak diikutkan,itu adalah hasil kerja Google Translation.Pandai ang translate entri aku dengan sangatlah 'baik' eh Google.Tabik seribu kali kat ang.
Agak dem ok.
Kalau mat salleh nak baca pun,aku rasa otak dia pun dah pening sasau.Even aku pun naik pening baca entri sendiri.
Thanks Ryn,kau bagi aku gelak guling-guling semalam baca this thing.
And serius ni,jangan translate entri ni ke BI.Haha..Komfem terbalik gila-gila.
---------------------
Hoh sekarang baru aku sedar,Zicky pun dah pandai nak main laptop aku.
Pandai jaga EVPAQ saya. =))
Only some people knows who Zicky is.And yeah,hari ni baru ramai kenal dia sebab aku dah upload gambar dia curi-curi main FB aku.
Sangat innocent. =='
Aww Zicky...You know how much I love you ^___________^
Sebab tu aku suka monyet gila hyper.Sebab badan monyet sangat lembut!
Oke monyet fake ea,not the real one.
He will always stay by my side.No matter how busuk I was,no matter how kejam I was towards him.But still he always smile. =)

2 comments:

ieQa sWetLuv said...

wahh cumelnye kaler pink lak tu huhu

Emora Valeria said...

hehe..cumel kan.. ^_^