03 November 2010

Dalam minggu belajar ni,baru aku terperasan..

Rude Awakening : Beberapa hari lagi..
Salam semua..
Still berada dalam study week.Ye sempat lagi aku nak update blog,walaupun takde cerita pun yang nak dikhabarkan.


Dalam minggu belajar ni,baru aku terperasan...
Sekarang ni aku semacam dah gila anime.Dua tiga hari yang lepas,duk sibuk download cerita Jigoku Shouju.
Cerita anime yang adik aku suka paksa aku tengok.
Baguslah,sekarang aku dah addicted. =='
Sampaikan desktop aku pun gambar Enma Ai.
Desktop EVPAQ ^_^
Dalam minggu belajar ni,baru aku terperasan..
Sekarang stok tidur aku pukul 4 pagi.Paling lewat jam,nak dekat 4.30.Tu tahap maksima badan aku boleh tahan.
Dan kebarangkalian nak bangun lambat pun tersangatlah tinggi.Pukul 12.30 paling lewat aku bangun.
Buat malu kaum gadis je la kau ni Ra.
Kepada ibu dan abah,kalau terbaca,jangan marah.Tak sengaja. 

Dalam minggu belajar ni,baru aku terperasan..
Sekarang dah rajin minum air panas,tak pun suam.Paling koman pun,air mineral.Ye bukan sebab kerelaan sendiri.Ni sebab terpaksa.Terima kasih encik batuk.
Even nak makan mekdi pun kena pesan air milo panas,gantikan air coke saiz medium tu. T_T
Dan sekarang ni pun tengah minum air sirap panas.Terbaik kak.Saya mintak air sirap suam,bukan panas sampai hirup sikit dah menjerit. 
Tapi nasib baik sedap.

Dalam minggu belajar ni,baru aku terperasan..
Banyak lagi subjek aku tak cover untuk final.Baru cover numerical,tu pun tak habis lagi.
Hoh konflik diri betul.Bila nak study materialnya?
Bak kata budak kelas.'Jeng betul!'

Ah dah Ra.Makin lama kau merapu,makin lambat kau nak start belajar.

5 comments:

ain fathihah said...

macam2 dugaan nak exam. hehe

Emora Valeria said...

hehe..betul tu. ^_^

hiro said...

hehee/

MIZZNISS said...

mora..msti da xngat kan, dlu slalu gak kite chat kt GB, skang gb da xde... gud lak final

Emora Valeria said...

hey2 mizzniss.Kalau bagi nickname kat gb,maybe ingat betul. =) Tq dear!