22 November 2010

Detik 2.15 petang..

Rude Awakening : Tenang lah hati ini..
Salam semua..
Sekarang ni jam dah menunjukkan pukul 12.23 tengahari.Bilamana lagi sejam untuk menghadap kertas proses pada pukul 2.15 petang.
Hari ni satu rumah bangun awal.Termasuk aku.Ye satu peningkatan aku rasa sebab selaluunya aku bangun stok dalam pukul 11.30.Paling koman pun 12.30.
Hurh..Sangat buruk perangai sendiri. =='


Tak sabar nak habiskan exam.Bukan sebab dah bersedia,sebab nak cepat habiskan azab nak kena ingat fakta teori proses ni ha...
Tapi harapan nak dapat jawab dengan tenang sangat tinggi.Sebab kalau boleh nak lulus.Kalau dapat skor tu kire alhamdulillah la sebab subjek ni susah.Bak kata student,it's a killer subject.
Selamat tinggal buku Kalpakjian.Lepas ni taknak sentuh dah.Abaikan buku kiss and love tu yeh..hehe.
Dan juga buku-buku tebal Material serta NM dan juga TC .
Tapi belajar sekuat mane pun,sesmart mane pun,laptop tetap terbukak depan mata.
Serius tak boleh study kalau laptop tak terbukak.Biar terbukak camtu je pun dah lega dah.
FB dengan blog tetap bukak untuk release tension.
Terima kasih Si Cun sebab jadi model tangan jap. =p
Tapi jangan salahkan FB sebab tak dapat belajar.Salahkan diri sendiri sebab takde inisiatif nak offline FB.
Twink!
Doakan aku dan kawan-kawan yang lain dapat menjawab soalan exam dengan tenang petang ni ^_^
Gambate!

6 comments:

lAl said...

Gud luck for next paper...ahaha.. tpi kehidupan seorang student mmg la cmni.. tunggu abeskan exam ja.. nnti dah keja mesti rindukan time jadi student..aha

misterlAl
lAl

Emora Valeria said...

Hehe..tq bro. ^_^

Thomas Anderson said...

Yey! Finally Finished!!!! Nak update blog puas2, photo shooting puas2 and DotA puas2!! Seronoknye!!!!


*xleh seronok sgt result xtau lg cmne~

Emora Valeria said...

Naim ,semua benda nak buat lepas exam.hehe..
buat mase ni jangan pikir dulu result.huhu.

hamzah ian said...

byknya bukuuuuu..

gud luck k..

Emora Valeria said...

hamzah,tak banyak pun la. =p tq~