13 December 2010

Manipulasi : Rokok membunuh

Rude Awakening : Cuti-cuti semester..
Salam semua..
Sekarang hari kesembilanbelas aku bercuti.Hoh masih mengira.Entah betul ke tak pengiraan masa aku.
Dan ye,aku tak kerja masa cuti semester.Pemalas.
Hari ni juga mengadap photoshop.Nak buat video tutorial tak terbuat lagi.Insyaallah akan dibuat.Nak paham konsep dulu.Twink~
Baru kejap tadi mengadap photoshop dari pukul 9 sampai pukul 12.Tu pun tak jadi-jadi lagi.Last2 main hentam je buat.
Hasil gabungan dua gambar dan brush,berkonsepkan rokok. ^_^

Sumber dua gambar : Deviantart
Tambahan asap menggunakan teknik brush.Boleh didownload di SINI dan tambahan font.
Hasil selepas 3 jam mengadap Photoshop :
Rokok membunuh.Hasil edit sendiri tanpa copy semata-mata
Tu pun tak berapa nak natural.
Nak cuba?Korang boleh view kat SINI . ^_^
Lepas ni nak cuba ape lagi ye?

7 comments:

DanieL AdiE said...

hai...yup2..katakn TIDAK pd rokok

follow anda...mungkinkah anda follower blog Daniel adie yg ke 600??

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/tershopping-la.html

Emora Valeria said...

tidak sama sekali ^_^
terima kasih.akan diterjah~

nyna said...

yeay!
ra dah stat balik edit2 nih
suka tgk :)

Emora Valeria said...

hee..tq nyna ^_^ nanti ra edit lagi ye~

ezhan_artwork said...

cantik2. hari tu ada test jugak. tp smpai skerat jalan je. yg tengkorak tu x jadi nk buat pasal complex sgt. hihi.Tp EV pnye nmpak gak la shape dia. nice job :D

Emora Valeria said...

hehe... ^_^ segan2. terima kasih.tapi kena baiki lagi sebab tengkorak tak smooth.
excited dapat pendapat dari designer hebat ^_^
maseh!

Ieqa Swetluv said...

smart la hasil kerja ko, sama gak cam oren huwaa aku jeles weyhh nak belajo tp x lekat2 grrr~