23 January 2011

Contest 'Header Siapa Paling Cool'.Tak serik-serik lagi

Salam semua..
Memandangkan hari ni Ahad bersamaan dengan hari-takde-kelas-dan-lepak-atas-katil,aku pun macam biasa membuat blogwalk,ber-FB dan juga ber-DA.Ye aku baru je buat akaun Deviantart semalam.Lepas ni makin melekat la aku dengan Photoshop.
Oke dah lari tajuk.
Entri kali ni aku taknak cerita banyak memandangkan entri ni khas untuk contest saje.Terima kasih dik Ayie sebab tag Sis ye ^_^

Syarat-syarat contest memang senang dan mudah.So nak baca syarat dia,korang bukak la blog Encik Wan Mejuez .
So kepada owner blog,sila lihat header di atas.Tak terlalu lawa,tak terlalu advance.Simple je sebab aku dah takde idea nak edit header blog =='
Dan macam biasa tak sah kalau takde suruh tag blogger untuk join.So aku just tag la kat kenalan blog yang rapat dengan aku.Yang rapat,sila join sebab hadiah serius lumayan.


Aku sebenarnya dah tawar hati nak masuk contest.Asyik-asyik tak menang.Tapi masuk lagi ni sebab hadiah dia yang buat aku rasa tergugat iman. =p
Haih..Tak serik-serik..

5 comments:

ARC™ said...

dah tu? g la edit header ko. sempoi sgt tuuu hehe

Emora Valeria said...

haha..tak perlu la.cukup ah sempoi gitu =p

Ieqa Swetluv said...

goodluck dear insyaAllah berjaya chaiyuk3 ngee

Emora Valeria said...

ieqa,tq dear =)

ARC™ said...

ohmejuez punye sayap xkene weh