22 January 2011

Masa untuk Photoshop

Salam semua..
Malam ni bersengkang mata depan Photoshop sebab tak tahan tengok member seangkatan dah mula advance dengan Photoshop.So dengan apa yang aku rasa aku boleh buat dengan cara kawan aku edit,aku pun cuba campur adukkan.Mula-mula guna gambar Lady Sovereign.Lepas tu gambar kawan aku sendiri,Anum.
Aku nak buat tutorial setakat ni aku still lagi tengah belajar.Nanti dah boleh ingat step,aku buat yeah. =)
Before and After photo Lady Sovereign
Before and After photo
Proximate masa nak edit gambar ni lebih kurang dua jam.Tu pun sebab terkial2 dengan tone warna.Tapi pape hal pun,dapat jugak aku release tension.
Ok sambung balik hubungan etnik.Dem. ==

9 comments:

anak abdullah said...

ada pakai plugin tak? ehehe. lagi satu, cs bape?

Umie Nadhirah said...

Gila nice weyh,

Emora Valeria said...

AA : plug in topaz lab.hehe..cs5 ngan photoscape.

umie :tq sayang! =)

PrinCe_TopEx said...

cun2..
terbaik...

░♥si lampu neon♥░ said...

waaa mata lebih besar =)


Check it out Entri Paling Best !
# Cinnabon Rolls, Roti Paling Sedap Di Dunia#
# Keputusan Sekolah Berasrama Penuh Tingkatan 4, 2011#
# Suntik Tattoo Dalam Mata !! #
# Awek Pakai Magic Cup Kencing Berdiri ? #

Emora Valeria said...

topex: tq2! hehe
Neon: hehe..kalau real lagi syok~=p

Raihan Mohamed Isa said...

awak..
tutorial plz...

Liyana Lunia. said...

wahhhhhhh gempaknyaaaaa T_______T *kagum* belajar dr mana yunk?

Emora Valeria said...

Kak yana,belajar sendiri je ni ^_^ dan sedikit tutorial dari youtube.