15 January 2011

Dah 21 dah? =p

Salam semua..
Minggu kedua dalam bulan Januari 2011.Dah nak penghujung dah pun.Ahad ni dah mula dah minggu baru.
Makin hari,makin cepat je nak raya cina.Eh?
Semester ni aku rasa macam penuh je dengan projek.Projek,projek...Macam banyak je,padahal dua je pun.
Tapi tension-tension pun,tetap gembira sebab ade kawan-kawan dan si dia yang happening.


Bercakap tentang kawan,hari ni special entri aku tujukan untuk kawan aku yang sorang ni.Yelah jap lagi tepat pukul 12 tengah malam dah 15 Januari,bersamaan dengan tarikh keramat umur beliau bertambah satu angka. 
Tua dah kau kan? =p Dah boleh pergi mengundi dah ni.


Nak bercerita pasal Cik Rafika aka Si Cun ni memang tak habis.Tapi masa permulaan semester satu dulu,aku takde la rapat sangat dengan dia.Kadang-kadang dia visit bilik memandangkan kawan bff dia aka Si Manja satu bilik dengan aku. Dari situ lah aku start rapat sikit-sikit dengan dia.
Dia ni aku kenal dari luaran sebagai Gadis Berselendang,bukan Gadis Semasa yang dinyanyikan oleh Yuna.Nak bertudung jarang sekali orang kata.Eh bukan free hair ye.Majoriti pemakaian dia banyak kepada selendang,bukan tudung bawal.
Bukan tu je,dia juga pakar berbowling.Baling biasa je,tak macam orang pro tapi sekali dapat punya banyak jatuh.Memang terbaik ah.

Mula-mula kenal tu,aku ingatkan dia ni seorang yang serius sikit.Sikit je la.Tak banyak.Yela,bak kata orang..Tak kenal,maka tak cinta.
Mula rapat masa awal sem tiga.Tu pun sebab dia ngan Si Manja nak katil bawah,taknak katil tingkat atas.Aku jenis tak kisah,so aku ikhlas hati jadi roomate dia,sampailah sekarang.


Taknak banyak bercerita sebab nanti semua benda keluar masuk dalam blog.Pape hal pun,untuk Pika-Pika Chan :
  1. Moga kau dirahmati Allah dan dimurahkan rezeki ^_^
  2. Moga mendapat BF baru. =p
  3. Moga kau happy selalu dengan kitorang dan orang yang tersayang.
  4. Dan lastly, cun selalu.Twink!

Dah pukul 12 dah ha.Stop sini dulu,nak wish! ^___________^
Sayang kau!

2 comments:

My MiRa said...

wah mesti die nangis2 lau tau kawan die wat kan entry besday die...ape pon apy birthday untuk kawan awak..

salam kenal

Emora Valeria said...

hehe.. ^__________^ salam kenal juga~