23 February 2011

Awak perasan tak..

A little bit entry special for him..Yeah a lil bit rojak here and there.Sorry ^_^


Sayang..
Awak perasan tak..
Yang kita dah nak masuk 8 bulan together..
Yeah rasa macam baru je right?I know that.


Sayang..
Awak perasan tak..
Yang saya kadang-kadang buat awak marah sebab saya degil?
Awak selalu membebel pasal benda yang sama all the time..
But I don't even mind..Sebab tu dah menunjukkan awak ambil berat pasal saya kan. =)


Sayang..
Awak perasan tak..
That every time you and I have a talk about something,we always laugh together at the end (well except for the sad part of the story)
And every time awak dah habis bercerita,mesti saya paksa awak cerita lagi..
The only reason is that I just love to hear your voice and tak pernah rasa sedikit bosan pun mendengar awak berceloteh. 


Sayang..
Let just say that I still love you till now 
And hopefully till the end of my life..
From your dearest love,

4 comments:

K2r~90 said...

heh ????

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Apsal saya tak perasan pape pun?Keh Keh

Nabiel said...

ye sya prasan~
hahahah=P

DiNa-DiaNa said...

sweetnya kamu yer...suke~~