13 February 2011

FB ke BR?

Hari ni serius tertekan.Mungkin sebab suasana persekitaran di sekeliling aku ni macam tak berapa nak best je.
Mungkin sebab dengan masalah bodoh.Mungkin.
Rasa nak maki hamun orang je hari ni.
Tapi still mengekalkan status sabar dalam diri.Mungkin sebab dengan cara tu aku rasa mungkin ada yang tak kan terasa hati.Mungkinlah.
Damn semua benda nak ade kemungkinan.


Sejak seminggu ni,potensi aku nak menyah-aktifkan mukabuku tersangat la tinggi.Tapi makin lama aku postponed benda ni,makin rasa malas je nak buat benda tu.
Member sebilik sekarang dalam proses deactivate FB dalam masa 30 hari berturut-turut.Tu pun sebab tambahan aku cabar dia tak on FB.
30 hari survive=satu scoop Baskin Robin.
 


Sekarang dah hari kelima tapi boleh je aku tengok dia survive.Ok some part,dia akan jeling sebelah tengok aku on FB.
Mungkin agak jahat di situ memandangkan aku saje je nak buat dia rasa tergugat dan nak on balik FB,tapi aku dapat rasakan dia boleh survive tanpa FB.


Aku nak buat,tapi takde sape nak cabar aku.Even si dia pun macam nak taknak je kasi aku deactivate.
Agak-agak la,korang rasa boleh ke survive takde FB?Aku teringin nak buat dokumentari pasal ni.Haha..

4 comments:

Muhammad Safie said...

lame xlepak sini...Ahakz...Baskin Robin...!!!

hafizmohamad said...

haha.
siseE dicabar deactnvte fesbuk!
haa.da cabr.cpat2:DD

ARC™ said...

BR weh! sedap gilosssssssssssssssssssss

K2r~90 said...

nampak cam yummy jer