05 May 2010

Selamat hari jadi!Aku bila lagi eh... ^_^

Rude Awakening : Lambat beberapa hari kemudian..
Salam semua..
Sepatutnya entri ni dipost pada malam 1hb Mei 2010 tetapi memandangkan foto2 dari member tak sampai ke tangan aku lagi,jadi aku tangguhkan dulu niat aku untuk membuat entri ni.Sekarang 5 Mei 2010.Ah takpe,lambat sikit je.Hehe..
---------------
AGENDA UTAMA
Hari jadi terkejut!
Ni kek cokelat dari aku dan roomate aku untuk beliau.Echa?
Comel kan beliau?Dah 20 akhirnya  ^^.

Imbas kembali pertama kali berjumpa,bertentang mata dengannya.
Gadis comel yang pada mulanya jarang2 bersuara
Biaselah,first time jumpa..Mestilah segan ^_^
Roomate tika di minggu MHS sampai sekarang menjadi housemate
Beliau kata aku skema mula2nya
Oh baru ku tau setelah sekian lamanya -.-'
Lama2 aku kenal,ternyata karakter beliau sangat istimewa
Sekarang cukup suka membuatkan orang sekeliling gembira
Dengan muka yang selamba,kadang2 blur
Tapi tetap comel sentiasa
Aisyah Hassan,kawan sehati sejiwa
Sayang kamu sentiasa sampai bila2~

Pesanan untukmu Echa~
-Sentiasa ceria ok?
-Semoga Allah merahmati hidupmu dunia dan akhirat
-Study biar smart gitu~ ^_^
-Jangan lupa budak kecik ini ok?

Aku tak berseloka dan berirama
Sekadar hentaman rangkai kata terus dari kepala
----------------------
Banyak perkataan untuk bercerita pun tak guna
Nanti pening kepala tengok huruf sahaja ^_^
So ape lagi Ra,sila kongsi foto2 bersama
---------------------
Lokasi : MCd Ayer Keroh,Melaka
Kamera : Canon ^_^
Aku memang tak berapa reti nak pose comel2 gitu..Huhu..
Hijau itu Pika,Cokelat itu Ekin,Perang itu Aisyah dan Pink itu EV ^_^
Oke berbaju hitam itu Iman,fotografer yang snap foto aku dan Ekin hari tu.Sila klik di SINI kalau tak tengok lagi =)
Menceriakan lagi suasana,adeq ^_^ 
Sebelum pulang ke hostel~
------------------
Hari jadi aku nanti..Ade orang ingat ke eh... -.-

7 comments:

overcastkid said...

ada.
saya pasti ingat.
:)

Emora Valeria said...

Hehe..trimass ya~ ^_^ nak kek jugeh!

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

dalam ramai-ramai tue agak-agak siapa yang single ek? keh keh

Muhammad Safie said...

wah2...bestnye birthday partii...

Emora Valeria said...

MFJ : yang bercokelat itu saje dah berpunya.hehe..

Neo : memang best pun..hihi..

ParkAir said...

shedapnya kek! jangan makan bnayk nanti gemuk.. ;P

Emora Valeria said...

hehe..parkair.dun wori loh..